Cossacks 3 magyar közösségének honlapja

Elköltözött az oldal!

2017. március 11. - Peffy

index.jpg

Sziasztok! Elköltözött az oldal! Különösebb körítés nélkül jegyeznénk meg, hogy az új oldal a CossacksHQ.hu-n érhető el!

CossacksHQ.hu

Újabb közösségi verseny a fejlesztőktől

2017. február 13. - Peffy

riseofglorydlc.jpg

A Cossacks 3 második letölthető tartalmának közeledő megjelenésére a fejlesztők újabb közösségi versenyt hirdettek, mely teljesítéséhez semmilyen extra dolgot nem kell tennetek. Csupán annyit kell végrehajtani, hogy lájkolni kell a játék hivatalos Facebook oldalát, illetve lájkolni és egyben megosztani a nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzést.

Tovább

Egy kis ízelítő a télből - új kép a játékból

2017. február 09. - Peffy

riseofglorydlc.jpg

A valós életben már sokunk szeretné, ha jönne végre a tavasz, az igazi Cossacks 3 rajongók pedig a telet várják! A legújabb letölthető tartalommal, a Rise to Glory-val ugyanis megérkeznek a havas pályák a játékba. Ez napra pontosan február 15. napja lesz, mikor is a Digital Deluxe kiadással rendelkezők, illetve a DLC-t megvásárlók elérhetik a téliesen fehér szórakozást!

Tovább

22. frissítés - 2017.02.03. napi jegyzék

2017. február 04. - Peffy

c3-hirbox5.jpg

Méretében nem, de funkcionalitásában hatalmas frissítés érkezett a mai napon. A régóta várt Steam Workshop támogatás elérhető, melynek köszönhetően a felhasználók által készített módokat letölthetjük, megoszthatjuk és értékelhetjük, illetve akár a sajátunkat is feltölthetjük. A Workshop funkció mellett több hibajavítás és újdonság is megtalálható a csomagban.

Tovább

Frakció bemutató videó: Dánia

2017. január 30. - Peffy

frakcio_bemutato_dania_kicsi.jpg

A Days of Brilliance nevű DLC-vel érkezett Dánia alaposan felborította a játék eddigi erőegyensúlyát. A 18. századi muskétások a játék legerősebb lövészei, főként úgy, hogy egyben gránátosok is. Több tekintetben is kiemelkedőek a nyugati civilizációkhoz képest, így a legerősebb skandináv országgal jobb, ha nem nézünk farkasszemet.

Tovább